ENKÖPINGS TIME ATTACK

1. Vi organiserar serier om 6 lopp med samma kroppsvikt. Detta är möjligt med hjälp av justerbar viktutrustning i gocart-bilarna. 

2. Vi anordnar ett race mellan Enköpings snabbaste förare i samma viktklass. Vikten justeras med hjälp av viktutrustningen i bilarna. En förare som väger 55 kilo kan alltså tävla mot en som väger 95 kilo. För att vara med i tävlingen måste man vara på vår ranklista över förare. Om man inte redan är med på listan kan man hamna där och kvala in i tävlingen genom att komma och köra på en dropin-tid. 

3. Det kommer att vara sex lopp per säsong men vi räknar endast poängen från fyra lopp (de fyra bästa) vilket innebär att du kan missa ett eller två och fortfarande ha en chans att vinna. Vinstsumman ligger på 8000 kr, 5000 kr och 3000 kr. Vinnaren får även en vandringspokal. 

4. Varje förare kör tio varv var med fyra olika gocarts för att alla ska ha samma förutsättningar. Alla kör alltså med samma bilar. Vi tar de fyra snabbaste varven från varje lopp och delar dem med fyra för att få en medelvärdestid för att utse den snabbaste föraren. 

5. Priset för att deltaga är 400 kr per person och per race.

VAR MED I TA-TÄVLINGEN OCH VINN 8000, 5000 eller 3000 kronor!